Социјални медиуми

Во Музика, Некатегоризирано

Funk Shui со нов видео спот за песната ,,Никогаш пак” 

јануари 25, 2024

Funk Shui со константната работа на својот израз, ја одбележаа 2023та со преку 20 концерти во Европа и на Балканот (Берлин, Виена, Гронинген, Белград, Нови Сад, Загреб, итн.), како и…

Прочитајте повеќе

Во Некатегоризирано

Стопанска банка ги пренамени средствата за новогодишна репрезентација за донација на гинеколошките клиники

декември 29, 2023

Стопанска банка АД-Скопје одлучи дел од средствата наменети за новогодишна репрезентација и подароци за вработените, партнерите и соработниците, да ги пренамени за донација која ќе има големо значење за пошироката заедница.  Донацијата е наменета…

Прочитајте повеќе

Во Некатегоризирано, Новости

Засадени 50.000 дрвја во Велешко,со акцијата за пошумување „Сончева Гора“

ноември 30, 2023

Во близина на езерото Младост, северно од Велес беа пошумени 23 хектари или 50.000 дрвја на државно земјиште. Над стотина волонтери од Скопје и Велес учествуваа во масовната еколошка…

Прочитајте повеќе

Во Некатегоризирано

Совршена оаза во срцето на Виена создадена само за вас – почувствувајте го волшепството на хотелот „Амаурис“

ноември 29, 2023

Совршена оаза во срцето на Виена создадена само за вас – почувствувајте го волшепството на хотелот „Амаурис“Виена, главниот град на Австрија е град што ги плете историјата, културата и…

Прочитајте повеќе

Во Здравје, Некатегоризирано

Што може да направите за да го намалите опаѓањето на косата

ноември 10, 2023

Многу луѓе во определен период од нивниот живот се соочиле со опаѓање на косата и тоа директно влијаело на нивната самодоверба, но и на квалитетот на живеењето. Причини за…

Прочитајте повеќе

Во Некатегоризирано, Новости

Трошочно изводливо решение – Светот се врти кон автомобилите на електричен погон

октомври 30, 2023

Сите ние имаме право на здрава животна средина, во која ќе живееме поквалитетно, подобро и посреќно, а тоа можеме многу едноставно да го постигнеме доколку воведеме здрави, одржливи и…

Прочитајте повеќе