Социјални медиуми

Месечни архиви

септември 2021

Во Мода, Новости

Нова иднина за модата и свежи перспективи под темата NoWasteMK на Моден Викенд

септември 30, 2021

Експеримент со биоразградливи хулахопки, обоени со еко боја од кора од грозје, колекција накит создадена од е-отпад и избор на брендови кои ја отелотворуваат разновидноста на македонското одговорно творештво…

Прочитајте повеќе

Во Новости

Архитектура и дизајн – 5 идеи за есенско декорирање на домот

септември 30, 2021

Сите годишни времиња имаат своја специфична убавина, нивното менување прави ритам за промени и растење. Есента е убава заради промената на природата, боите и пејсажите околу нас. Нè поттикнува…

Прочитајте повеќе

Во Новости

Paint It Black Hotel & Spa во Гевгелија е совршено место за вашиот одмор и релаксација

септември 29, 2021

Paint It Black Hotel & Spa во Гевгелија е совршено место за вашиот одмор и релаксација преку целата година. Луксузно дизајнираниот хотел и професионалниот персонал ќе направат да уживате…

Прочитајте повеќе

Во Новости, Убавина

Со персонализирани третмани и индивидуален пристап до совршена кожа

септември 27, 2021

Центарот за естетска дерматологија при клиничката болница „Жан Митрев“ е сеопфатен медицински и козметичко-дерматолошки оддел, кој нуди целосен спектар на медицинска и хируршка нега, како и естетско подобрување. Поразговаравме…

Прочитајте повеќе

Во Новости, Убавина

Celenes by Sweden – нега на кожата со вода од шведските термални извори

септември 23, 2021

Негата на кожата е секојдневие, а употребата на природни и квалитетни состојки што имаат ефект станува сè побарана од сите корисници на производи за нега.  Чистачите, тонерите, серумите, маслата…

Прочитајте повеќе

Во Новости

Сними филм со мобилен и пријави се! Отворен конкурсот за „Мобил фестивал 2021“

септември 22, 2021

Меѓународниот фестивал за филмови снимени со мобилен телефон „Мобил фестивал“ објави отворен повик за пријавување филмови за 12-тото издание, кое ќе се одржува од 25 ноември до 1 декември…

Прочитајте повеќе

Во Новости

East Gate Living – уникатно место за домување

септември 21, 2021

На денешната неформална средба одржана помеѓу менаџментот на Skopje East Gate и претставници на медиумите беше претставен East Gate Living, новиот модерен концепт на домување. Конечно, добри вести за…

Прочитајте повеќе

Во Живот и Култура, Новости

Црно-бели портрети на наши културни уметници на фасади во Скопје

септември 21, 2021

Во Центарот на Скопје, на фасадите на зградите на ул. Рузвелтова 44a – 46а, 130 црно- бели портрети на уметници, културни работници и креатори на културна политика (или поддржувачи…

Прочитајте повеќе