Во Музика, Новости

„Искра“ – Порака од иднината преку музика и анимација

април 16, 2020

„Искра“ е група од 4 млади момци кои велат дека пронашле чип од иднината со многу важни информации. Тие успеале да го декодираат чипот, а информациите до кои само…

Прочитајте повеќе

Во Музика, Новости

Музичка инспирација Katerinha и нејзиниот нов сингл Trippin

март 31, 2020

Таа неодамна го објави својот дебитантски сингл и спот во којшто се вљубивме од прва. Посветеноста, љубовта кон музиката и естетиката се наѕираат буквално во секој аспект од овој…

Прочитајте повеќе

Купете го новото електронско издание на
Портрет Магазин