Социјални медиуми

Месечни архиви

декември 2020

Во Новости

Новогодишен декор во домот

декември 3, 2020

Знаеме дека се ближат новогодишните и божиќните празници, кога ќе почнеме да ги забележуваме првите декорации низ градот, а полека но сигурно се чувствува и празничната атмосфера. Месецов го…

Прочитајте повеќе

Во Живот и Култура, Новости

Отворен повик за креативни дела на тема „Другите“ (Тhe Others)

декември 1, 2020

Што се другите за вас? Што е тоа што ве разделува, а што ви е заедничко? Какви желби и интереси имаат другите, каква приказна носат во себе, што ги…

Прочитајте повеќе

Купете го новото електронско издание на
Портрет Магазин