Месечни архиви

јануари 2021

Во Живот и Култура, Музика

Dj Magija на PMG Recordings за магичен почеток на 2021

јануари 1, 2021

Dj Magija е проект настанат во Март 2020та година, за време на првиот полициски час. Членуваат Андреја Салпе и Теа Шалдева, инаку артисти со долгогодишен стаж во македонската алтернативна…

Прочитајте повеќе

Купете го новото електронско издание на
Портрет Магазин