Социјални медиуми

Портрет Магазин број 51

60 ден

„Кога некој зборува за вашата работа тој зборува за вас лично. Рецептот за успех е многу, многу работа и малку среќа“. Дуња Јованиќ (@imfashionbabe) е една од најискрените и најреални
блогерки која ја разубави нашата насловна страница, но и ни објасни многу работи поврзани со нејзината професија и нејзиното секојдневие.

Прочитајте ги темите и со останатите гости како новинарот Слободан Цобе Петровиќ, актерката Мајлинда Косумовиќ, фотографката Ања Калин, режисерот Филип Петковски…

Ова издание на Портрет магазин е достапно во печатена и дигитална форма.

Продукција: Портрет магазин
Фотографија: Горан HLVK Поповски
Стилист: Петра Лесковац Вучковиќ
Шминка: Милан Бауранов
Фризура: Маја Станишиќ/Loft Parucchieri
Корсет: Мите Занов
Панталони: Zara
Обувки: Sergio Rossi
Накит: Ladola Lu @ladolalu

Категорија
Сподели